wp1697f76a.png
wp49218e38.png
wp807c9b5d_0f.jpg
wp7574a9f7_0f.jpg
wp85091221.png
wp3c38bf38.png
wp08cc1465_0f.jpg

Schildersbedrijf

Marcel van Leeuwen

Albert Schweitzerplantsoen 10

2251 JP  Voorschoten

T: 06 - 467 33 420

 

wp11b0e423.png
wpfc343b91.png

                      Sitemap             Links                      © Schildersbedrijf-Voorschoten.nl                                  Design: VPF Webconcepts

wp141ca75d_0f.jpg
wp64c25653.png
wp601c3bb8.png

Kies voor het beste - nu en straks

Uw woning is een kostbare investering die u voor optimaal woongenot nu en maximaal rendement in de toekomst het beste in een goede conditie kunt houden. Ongemerkte verwaarlozing is de belangrijkste oorzaak van onvoorziene reparatiekosten. Scheurtjes in het schilderwerk? Een te laat opgemerkte lekkage? Scheurtjes en blaasjes in het hout? Bel snel naar ons voor een professioneel advies.

 

Onze exclusieve Sikkens producten staan garant voor een topresultaat voor muren, plafonds en hout. En....mocht u ooit tot verkoop van uw woning willen overgaan dan is er geen beter visitekaartje om de koper van de kwaliteit van uw woning te overtuigen!

 

Veel producten in vele kleuren

De vraag naar kleur wordt voor binnen en buiten schilderwerk steeds groter.

Trends in kleur volgens elkaar steeds sneller op. Aan alle individuele kleurwensen kunnen wij tegemoet komen!

 

Sikkens producten staan bekend om de lange duurzaamheid, het

rendement en glansbehoud. De kleuren zijn in vele producten te

Mengen op de mengmachine. Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen

geeft u graag een goed kleuradvies.

 

Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen voor optimaal professioneel advies!

Voor advies over alle facetten van de schildersklus kunt u terecht bij Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen uw vakspecialist werkend met Sikkens verven. Advies over een binnen of buiten schilderklus. Advies over de producten en het aanbrengen ervan. Maar ook advies over de kleuren en de combinaties. Al uw kleuren worden speciaal voor u gemengd, met een keuze uit meer dan 50.000 kleuren.

 

Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen heeft de kennis en expertise in huis om u van een op maat gesneden advies te voorzien. Bij dit schildersbedrijf gevestigd in Voorschoten vindt u de beste producten, die zorgen voor het beste resultaat. Kwaliteit staat voorop. U vindt hier het Professionele schildersmerk Sikkens.

Het eindresultaat, dat is het waar het om draait. Maak snel een afspraak en wij komen snel bij u langs voor een goed advies!

 

Vraag ons nu om advies

 

 

 

Producten

wpf37399be.gif