wp1697f76a.png
wp49218e38.png
wp807c9b5d_0f.jpg
wp7574a9f7_0f.jpg
wp85091221.png
wp3c38bf38.png
wp08cc1465_0f.jpg

Schildersbedrijf

Marcel van Leeuwen

Albert Schweitzerplantsoen 10

2251 JP  Voorschoten

T: 06 - 467 33 420

 

wp11b0e423.png
wpfc343b91.png

                      Sitemap             Links                      © Schildersbedrijf-Voorschoten.nl                                  Design: VPF Webconcepts

wpdbd8b28d.png
wp141ca75d_0f.jpg

Doel

Buitenschilderwerk heeft naast de verfraaiing het voornaamste doel de conservering van de ondergrond. Zeker in ons klimaat met vele soorten en diversen invloeden is het van groot belang en voordeliger om tijdig en goed onderhoud te verrichten.

Vaak wordt er te lang gewacht met een noodzakelijke onderhoudsbeurt en na grote zichtbare gebreken is het vaak te laat. Hierdoor moeten er meer werkzaamheden worden verricht, vaak moeten duurdere producten worden gebruikt en soms tot aan houtrot sanering toe (zie houtrot).

 

Mogelijkheden

Wij bieden de klant de mogelijkheid om door middel van een geheugensteuntje u op de hoogte te houden van wanneer de onderhoud periode zich weer aandient.

 

Dit doen wij middels een brief en is geheel vrijblijvend. Tevens zijn de kosten voor de verrichte werkzaamheden in de toekomst niet veel hoger, aangezien wij bij de 1ste schildersbeurt het juiste verfsysteem hebben toe gepast en dient alleen onderhouden te worden, m.u.v. verborgen gebreken en achterstallig onderhoud aan de binnenzijde.

 

Voor wie?

Wij werken veel voor zowel particulieren als voor vereniging van eigenaren en bedrijven in Voorschoten en omstreken. Voor de wat grotere projecten kunnen wij een totaal pakket aanbieden zodat u één aanspreekpunt heeft, één factuur, één verantwoordelijke en natuurlijk de garantie, kwaliteit en service zoals u van ons gewent bent.

 

•Alle soorten schilderwerk.

•Alle soorten glas.

•Houtrotsanering en vervanging.

 

Wij kunnen in samenwerking met onze leveranciers een complete presentatie aanbieden.

 

•Kleuren presentatie.

•Bestek van de te verrichte werkzaamheden.

•Onderhoud advies & meer jaren planning.

•Garantie en service.

 

Vraag nu uw offerte aan

 

 

 

 

wp601c3bb8.png

Buitenschilderwerk