wp1697f76a.png
wp49218e38.png
wp807c9b5d_0f.jpg
wp7574a9f7_0f.jpg
wp85091221.png
wp3c38bf38.png
wp08cc1465_0f.jpg

Schildersbedrijf

Marcel van Leeuwen

Albert Schweitzerplantsoen 10

2251 JP  Voorschoten

T: 06 - 467 33 420

 

wp11b0e423.png
wpfc343b91.png

                      Sitemap             Links                      © Schildersbedrijf-Voorschoten.nl                                  Design: VPF Webconcepts

wp6eb329f9.png
wp141ca75d_0f.jpg

Vve totaal onderhoud plan!

 

Achterstallig schilderonderhoud leidt niet alleen tot vermindering van wooncomfort maar ook tot hoge reparatiekosten aan geveldelen of zelfs het geheel vervangen van geveldelen. Bovendien: achterstallig onderhoud resulteert ook in vermindering van de marktwaarde en de verkoopbaarheid ervan.

 

Goed onderhoud levert meerwaarde op.

De praktijk bewijst dat een meerjarig onderhoudsplan bijdraagt aan een aangename woonomgeving en dat de investering in onderhoud dubbel en  dwars wordt terugverdiend.

 

Advies op woonwaarde

Alle bewoners van een appartementencomplex hebben er belang bij dat het onderhoud goed geregeld is. Het onderhoud van buitenschilderwerk is daarbij een belangrijke post in het totaal onderhoudsbudget van de vereniging van eigenaren, voor het vve onderhoud zijn de kosten voor de komende 10 jaar wat betreft het schilderwerk bekend en kunnen de overige vve diensten berekend worden voor de optimale woonwaarde van het complex.

 

Advies op onderhoud

Onderhoud middels verfsystemen is noodzakelijk.

Niet alleen bij traditionele bouwmaterialen zoals hout en stalen kozijnen is regelmatig onderhoud noodzakelijk maar ook voor moderne bouwmaterialen zoals thermisch verzinkt staal, kunststof, aluminium is in veel gevallen de bescherming van een verfsysteem onmisbaar en niet te vergeten het reinigen en eventueel in een wax te zetten.

 

Advies op kleur

De toepassing van kleuren in de bouw verandert door trends en visie van architecten en woningeigenaren maar ook door nieuwe bouw- en verf materialen en nieuwe kleur collecties die ontwikkeld worden.

 

Kleurkennis is belangrijk

Kleur is een belangrijk element in de bouw waarbij in de ontwerpfase al rekening gehouden moet worden met factoren als esthetiek, omgeving, materiaalsoort en functionaliteit (kleuradvies).

 

Meer weten? Maak nu een afspraak!

wp601c3bb8.png

Vve onderhoudsplan