wp1697f76a.png
wp49218e38.png
wp807c9b5d_0f.jpg
wp7574a9f7_0f.jpg
wp85091221.png
wp3c38bf38.png
wp08cc1465_0f.jpg

Schildersbedrijf

Marcel van Leeuwen

Albert Schweitzerplantsoen 10

2251 JP  Voorschoten

T: 06 - 467 33 420

 

wp11b0e423.png
wpfc343b91.png

                      Sitemap             Links                      © Schildersbedrijf-Voorschoten.nl                                  Design: VPF Webconcepts

wp141ca75d_0f.jpg
wp6f4ef14f.png

Kleurkeuze

Een geschikte kleur kiezen voor een gebouw of interieur is vaak geen gemakkelijke keuze.

Wij helpen u daarom graag bij het maken van deze keuze. Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen staat klaar om u te helpen met de kleurkeuze voor schilderwerk.

 

Hierdoor kunt u besparen op verfkosten en materiaal kosten en hebt u een advies waarmee u jaren vooruit kunt, voor de volgende schilderbeurt kunt u het namelijk opnieuw gebruiken.

 

De juiste kleurkeuze voor schilderwerk is erg belangrijk want u of anderen moeten er jaren tegenaan kijken. Schildersbedrijf Marcel van Leeuwen helpt u met de juiste kleuren en belijning van het schilderwerk uw ruimte een beter aanzien laten geven.

 

Bijvoorbeeld door een ruimte groter, langer of lager en kleiner te doen lijken. Wij besteden ook aandacht aan de fysieke werking van kleur waarmee u de sfeer sterk kunt beïnvloeden. Denk hierbij aan schilderwerk in woningen, kantoren, salons, wachtruimtes of bedrijfsruimtes.

 

Kleuren kiezen is vaak een complexe taak. Vele factoren spelen er een rol. Samen met U kunnen wij deze complexe en boeiende opdracht tot een sfeervol resultaat leiden. Vergeet nooit aan ons, als vakman zijnde, om een mening te vragen, wij doen dit iedere dag.

 

Kleurenwiel

Het kleurenwiel, een leidraad

Het kleurenwiel, gekend door de meesten, is een samenstelling van de meest intensieve en pure kleuren. Felle kleuren zullen we zelden schilderen op grote vlakten in leefruimtes, maar de principes van het kleurenwiel kunnen helpen bij het kiezen van kleuren.

Er zijn 12 kleuren in het kleurenwiel die we kunnen opsplitsen in 3 groepen:

• De primaire kleuren: Rood, Blauw en Geel

•.De secundaire kleuren, dit zijn combinaties van 2 primaire kleuren:

Oranje (geel + rood), Groen (geel + blauw), Violet (blauw + rood)

• Tertiare kleuren: een combinatie van een primair met een secundair kleur:

blauw-groen, geel-groen, violetblauw, violetrood, oranjerood en oranjegeel.

 

Vraag ons nu om advies

 

 

wp601c3bb8.png

Kleur advies

wpab3d63e7.jpg